I-mi puteti spune va rog care este perioada maxima pentru plata unei daunei totale auto RCA . Au trecut 45 de zile de cand am semnat acordul cu asiguratorul si inca nimic . Va multumesc !
Mai corect/precis : 10 zile de la data cand s-a completat dosarul de dauna, ultimul document fiind considerat "Cererea de despagubire" pentru suma finala stabilita de asigurator, in care se specifica si modalitatea de plata (numerar, in cont, direct reparatorului) precum si faptul ca pagubitul nu mai are alte pretentii.
N-am prea inteles ce fel de acord ati semnat cu asiguratorul RCA, pt. ca termenul de plata in cazul in care ati semnat cererea de despagubire s-a cam dus de mult. Mergeti la asigurator si vedeti despre ce e vorba, poate ca nu ati semnat cererea de despagubire ci un alt document si sa nu aveti surprize.
Daca ati semnat cererea de despagubire termenul de plata a trecut demult. In schimb, daca ati semnat un alt document asiguratorul este inca intermen intrucat are la dispozitie 3 luni pentru analiza dosarului si luarea unei decizii (inclusiv comunicarea acesteia).