Executorul a trimis proprire la mai multe banci , Bancpost unde respectivul se pare a avut cont si se pare si bani a raspuns doar dupa 2 luni si se pare ca a facut ceva ilegalitati, nu a proprit banii . Cum sa procedez unde sa ma adresez sa cer controlarea bancii respective?
Va recomand sa va adresati instantei de judecata pentru validarea popririi, si pentru recuperarea banilor de la tertul poprit - banca cu pricina - care, cu rea credinta, nu si-a indepklinit obligatiile (de a nu plati debitorului si de va plati dvs.).
Impotriva ambilor, dar cu pretentii diferite fata de banca - sa va plateasca ea creanta.
Aveti nevoie de toate actele de care dispuneti (titlul executoriu, cererea de executare silita adresata executorului, dosaru executional - a carui atasare trebuie sa o cereti instantei, dovezi - daca exista - ca debitorul avea bani in contul respectiv, orice alte dovezi in functie de caz).
poate fi obligat banca sa recunoasca ca a gresit si sa plateasca ea?, eu nu pot sa fiu 100% sigur, ca a facut sau nu ceva doar atat stiu ca nu a raspuns la proprirea trimisa de executor la timp . Daca nu pot dovedi nimic poate banca sa-mi ceara cheltuieli de judecata?