avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

proprire cont

Executorul a trimis proprire la mai multe banci , Bancpost unde respectivul se pare a avut cont si se pare si bani a raspuns doar dupa 2 luni si se pare ca a facut ceva ilegalitati, nu a proprit banii . Cum sa procedez unde sa ma adresez sa cer controlarea bancii respective?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:21, 10 August 2010
Va recomand sa va adresati instantei de judecata pentru validarea popririi, si pentru recuperarea banilor de la tertul poprit - banca cu pricina - care, cu rea credinta, nu si-a indepklinit obligatiile (de a nu plati debitorului si de va plati dvs.).
de la ce data se calculeaza termenul de 3luni ?
Cine trebuie sa inceapa actiunea executorul sau eu ?
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
pneuros, utilizator
Impotriva cui formulez cererea , impotriva bancii sau a srl ului si de ce acte doveditoare am nevoie?
Impotriva ambilor, dar cu pretentii diferite fata de banca - sa va plateasca ea creanta.
Aveti nevoie de toate actele de care dispuneti (titlul executoriu, cererea de executare silita adresata executorului, dosaru executional - a carui atasare trebuie sa o cereti instantei, dovezi - daca exista - ca debitorul avea bani in contul respectiv, orice alte dovezi in functie de caz).
poate fi obligat banca sa recunoasca ca a gresit si sa plateasca ea?, eu nu pot sa fiu 100% sigur, ca a facut sau nu ceva doar atat stiu ca nu a raspuns la proprirea trimisa de executor la timp . Daca nu pot dovedi nimic poate banca sa-mi ceara cheltuieli de judecata?

Alte discuții în legătură

Instiintare retineri anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog, imi puteti spune in cazul cand un salariat are restante la o banca si firma primeste instiintare de retineri, este obligata sa faca ... (vezi toată discuția)
Executare silita C.Daniellita C.Daniellita Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am terminat un litigiu de munca cu fostul angajator, am castigat procesul si pentru ca nu au vrut sa plateasca am ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)