avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Platesc impozit forfetar intre data depunerii cererii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Platesc impozit forfetar intre data depunerii cererii de supendare a activitatii si data termenului de judecata?

Buna ziua,

Am un SRL pentru care am depus cere de incetare a activitati la Reg. com. Data depunerii a fost 9 nov 2009 iar termenul de judecata a fost stabilit pe data de 8 aug 2010. In acesta perioada trebuie sa platesc impozit forfetar?

P.S Am verificat pe situl mfinante.ro situatia firmei si la stare societate scrie: SUSPENDARE ACTIVITATE din data 10 Noiembrie 2009.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: moiceanumarius , utilizator 16:08, 9 August 2010
activitatea societatii este suspendata de la data la care s-a facut hotararea asociatilor privind suspendarea;
de la acea data nu se mai plateste impozit forfetar.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns... ce am uitat sa mentionez este ca am primit la adresa firmei o recomandata de la ANAF prin care se solicita plata impozitului forfetar pe primul trimestru al acestui an.

Trebuie sa depun ceva la ANAF referitor la suspendare?
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
moiceanumarius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare srl inchisa temporar (3 ani) k.ioan k.ioan Buna ziua, Vreau sa preiau un SRL care este inactiva din 2005 iar in 2009 a fost inchisa pe 3 ani. Ce am de facut ca sa o pot redeschide?? Daca o redeschid in ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui srl la registrul comertului rebecaa rebecaa Buna ziua Am avut un SRL deschis in 2005 si i am incetat activitatea in regim derogatoriu pe o perioada de 3 ani la finante incepand din 2008.Acum vreau sa l ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)