Marta Tot a scris:
L-ampostat în disperare de cauză, domnule avocat şi nu că mi-ar face plăcere să vă sâcâi! Atât eu cât şi alte 5 familii care am cumpărat cu bună crdeinţă apartamentele în care locuim suntem victime ale actului de justiţie din România şi suntem pe cale de a fi evacuaţi. Dacă dvs. consideraţi că o asemenea speţă este lipsită de importanţă, vă rog respectuos să faceţi abstracţie de mesajele mele. Vă mulţumesc!
acum inteleg, dvs intrebati acum din punctul de vedere al proprietarului... el are multe de facut impotriva dvs, gasiti si dvs tehnici de aparare. mai bine va ocupati de asta decat sa cautati sa descoperiti ce va avea proprietarul de facut.
si din dorinta dvs de a nu "arunca" banii pe o consultatie riscati un raspuns total eronat.
nu stiu daca ar trebui sa va temeti de el sau nu dupa cum nu stiu daca la momentul cand dvs ati cumparat imobilele, exista sau nu vreo notificare sau vreo cerere de retrocedare inscrisa la primarie. sunt multe aspecte importante de care atarna succesul sau insuccesul dvs in litigiul cu proprietarul.