avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare fãrã a fi pus în posesie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare fãrã a fi pus în posesie?

Având hot. def. şi irev. din 2006 prin care Primaria ªi ICRA-lul sunt obligate să restituie un imobil naţionalizat, proprietarul respectivului imobil poate evacua chiriaşii în condiţiile în care el nu este pus în posesie, nu are decizia Primarului General de restituire a imobilului şi nu are deschis rol fiscal? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:26, 9 August 2010
Stimata Marta Tot, acest subiect l-ati postat de atatea ori in versiuni asa-zis diferite! De fapt ce vreti sa aflati:adevarul absolut despre ce?
L-ampostat în disperare de cauză, domnule avocat şi nu că mi-ar face plăcere să vă sâcâi! Atât eu cât şi alte 5 familii care am cumpărat cu bună crdeinţă apartamentele în care locuim suntem victime ale actului de justiţie din România şi suntem pe cale de a fi evacuaţi. Dacă dvs. consideraţi că o asemenea speţă este lipsită de importanţă, vă rog respectuos să faceţi abstracţie de mesajele mele. Vă mulţumesc!
daca tot il postati peste tot, ideal ar fi sa consultati un avocat live.
aici primiti simple sfaturi.
am impresia ca la pasul 1 dvs trebuie sa va judecati cu primaria s-o obligati sa va elibereze dispozitia de restituire in natura si pasul 2 sa le faceti un proces de evacuare chiriasilor.
Marta Tot a scris:

L-ampostat în disperare de cauză, domnule avocat şi nu că mi-ar face plăcere să vă sâcâi! Atât eu cât şi alte 5 familii care am cumpărat cu bună crdeinţă apartamentele în care locuim suntem victime ale actului de justiţie din România şi suntem pe cale de a fi evacuaţi. Dacă dvs. consideraţi că o asemenea speţă este lipsită de importanţă, vă rog respectuos să faceţi abstracţie de mesajele mele. Vă mulţumesc!

acum inteleg, dvs intrebati acum din punctul de vedere al proprietarului... el are multe de facut impotriva dvs, gasiti si dvs tehnici de aparare. mai bine va ocupati de asta decat sa cautati sa descoperiti ce va avea proprietarul de facut.
si din dorinta dvs de a nu "arunca" banii pe o consultatie riscati un raspuns total eronat.
nu stiu daca ar trebui sa va temeti de el sau nu dupa cum nu stiu daca la momentul cand dvs ati cumparat imobilele, exista sau nu vreo notificare sau vreo cerere de retrocedare inscrisa la primarie. sunt multe aspecte importante de care atarna succesul sau insuccesul dvs in litigiul cu proprietarul.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
doamna va obsedeaza aceasta intrebare de cate ori ati postat-o pe forum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere în posesie apartament prin ordonanþã preºedenþialã. Marta Tot Marta Tot Un moştenitor are hotărâre def.şi irev. pentru retrocedarea unui imobil. Unul dintre ocupanţii unui apartament din imobil a moştenit apartamentul de la o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa faca? Marta Tot Marta Tot Părinţii mei au redobindit prin hot. def. şi irev. un imobil care a fost nationalizat prin Decretul 921950. Ce trebuie să facă acum pt.că au inţeles că ... (vezi toată discuția)
Imobil retrocedat cu un chirias care a cumparat un apartament Mar260253 Mar260253 In anul 2010 am fost pus in posesia unui imobil retrocedat, imobil care a fost nationalizat ilegal in 1950, prin hotarare def si irevocabila. Mi s-a predat ... (vezi toată discuția)