avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diploma facultate - recuperarea originalului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diploma facultate - recuperarea originalului

Am absolvit - in februarie 2010 - un program de masterat la o facultate particulara. La inscriere, am pus la dosar diploma de absolvire universitate in original. Acum, la 6 luni dupa terminarea programului de master, mi s-a eliberat adeverinta de absolvire a programului de master, iar la solicitarea de a mi se returna diploma universitara cu care m-am inscris, mi s-a spus ca dosarul de inscriere mi se va returna doar peste inca 6 luni, atunci cand o sa mi se elibereze si diploma de absolvire masterat in original. Intrebarea este: are voie facultatea respectiva sa imi mai retina diploma de absolvire universitate... chiar daca eu am absolvit programul de masterat??? Ce pot face pentru a primi dosarul inapoi?
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 16:38, 10 August 2010
Da de ce nu a-ti dus dvs o copie legalizata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)