avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vreau un sfat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vreau un sfat

am primit acasa o instiintare prin care mi se comunica ca dosarul meu de credit este trimis la analiza pentru a fi dat in judecata si a se declara creditul exigibil pentru ca am doua luni restanta . ce mai pot face tinind cont ca nu am mai primit o alta notificare//
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 16:37, 9 August 2010
aveti datorii?
da am o restanta de 60 zile este un card credit
poate reusiti sa platiti datoria pana reusesc ei sa faca toate procedurile de executare silita.
ideal ar fi sa platiti restanta , dar va puteti adresa bancii pentru o negociere a datoriei in cazul in care nu dispuneti de toti banii pentru achitarea restantei, daca se ajunge la executare vi se va pune poprire pe 1/3 din venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita. aPaul aPaul Buna ziua, Sunt clienta a unei banci. Am utilizat 3 produse ale lor: card de debit (gol la acest moment), card de credit (gol) si un imprumut pentru nevoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)