Bunica a facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere fiului sau(unchiul meu-tatal meu fiind decedat)prin care ii cedeaza 4,81 hectare din 7 ha.Mentionez ca bunica a fost lasata singura in casa si nu a fost ingrijita deloc,doar vecinii veneau si ii aduceau de mancare iar cand am fost eu in vizita a fost luata din casa sa si dupa o luna a decedat.
Unchiul meu a facut acest contract spunandu-i bunicii ca "vin aia de la Bucuresti si iti ia pamantul".
Cum pot ataca acest contract si vreau sa stiu daca mi-a fost micsorata partea de mostenire acest contract,eu venind la succesiune prin reprezentare impreuna cu surorile mele si 2 unchi si o matusa,bunicii au avut 4 copii?
Va multumesc!
Daca aveti martori suficient de buni, voi, ceilalti mostenitori, puteti solicita rezolutiunea acelui contract pentru neexecutarea obligatiilor. In cazul admiterii acestei actiuni, bunul reintra in masa succesorala si va fi impartit in mod egal intre cei 4 copii ai bunicii (tu si surorile tale veti imparti mai departe in mod egal partea care ar fi revenit tatalui vostru).
Dezbatere mostenire
polo
deci suntem 3 frati...tatal meu a decedat...avem o casa si locuim impreuna cu mama noastra.actele sunt p numele bunicului meu{tatal tatalui meu}.tatal meu mai ... (vezi toată discuția)