avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valabilitate sediu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valabilitate sediu

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista o perioada de timp in care se sterge sediul social al firmei de la ONRC, dupa parasirea spatiului care a functionat ca sediu social?
Ce se intampla, din punct de vedere legal, daca dupa stergerea vechiului sediu social firma nu reuseste sa gaseasca un nou sediu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 15:54, 9 August 2010
atata timp cat nu se efectueaza modificari la onrc ref la sediul soc, acesta este prezumat a fi tot in imob de la data infiint/ultimei modif aduse.
stergerea/modificarea sediului nu opereaza dc nu ai un alt sediu pt a fi inregis.
registratorii orc nu efectueaza modificari dc nu prezinti un alt sediu.
deci nu poate fi "sters" sediul unei soc atata tp cat nu exista un inlocuitor, chiar dc c de comodat pt sediu nu mai este valabil ac va figura in contiunare ca si sediu al soc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Sediu firma srl lucian2peu lucian2peu buna ziua. as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an). eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)