avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificat handicapat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificat handicapat

Salut,
As vrea sa stiu daca se poate acorda certificat de handicapat pentru o persoana care nu vede deloc cu un ochi operat. Cei de la comisia medicala de expertiza au spus ca trebuie sa nu vada nici cu celalalt ochi in proportie de 70% sa se poata acorda certificat de handicapat. Asta este legea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gcaramaliu , utilizator 10:40, 21 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma pensionez mistersan20 mistersan20 SALUTARE, am 20 de ani, am fost operat de 3 ori, respectiv la 11 luni si 4 ani de CATARACTA si la 5 ani de strabism. In prezent cu ochiul stang nu vad ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2008 sotul meu a suferit o operatie de cataracta ... elena_expert elena_expert Buna ziua. In 2008 sotul meu a suferit o operatie de cataracta la un ochi. Cand i s-a scos pansamentul nu a vazut nimic. i s-a spus ca are probleme cu retina. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sau grad de handicap ? mistersan20 mistersan20 SALUTARE , diagnositcat cu cataracta inca de la nastere, am fost operat de 3 ori la 11 luni 4 ani si 5 ani.... Acum am 20 ani, cu un ochi nu vad deloc iar ... (vezi toată discuția)