avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tonomat de muzica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tonomat de muzica

Buna ziua! Cu ceva timp in urma am cumparat un tonomat de muzica ce functioneaza prin introducerea de fise(moneda de 50 bani),doar asa clientul isi asculta muzica.
Mentionez ca avem permanent monede de 50 bani in valoare de 100-200lei iar clientul daca are nevoie vine cu bancnota si-i schimbam.Intrebarea mea este:cum tin acesti bani?exista o lege in privinta?in acest moment,practic sunt bani la negru pe care ii am.vreau sa fiu in regula cu acest venit.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Spala bani, dar cum? inglt inglt Buna ziua, la magazinul de langa mine, se intampla sa mergi sa cumperi o paine care costa 1 leu. Achiti fix 1 leu, dar cand te uiti pe bon observi scris ... (vezi toată discuția)
Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)