avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 396/ 2006
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 396/ 2006

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, as dori sa stiu daca mai este in vigoare Legea nr.396/2006 privind acordarea unui sprijin financiar la constituirea familiei.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 18:55, 9 August 2010
Nu apare in monitorul oficial nicio modificare. Daca e sa ne uitam la tv....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare lege 396/2006 - acordare 200 euro tineri casatoriti kyky_micky kyky_micky Buna ziua, Daca unul dintre tineri a mai fost casatorit, a divortat si se recasatoreste cu cineva care nu a mai fost casatorit (cel divortat nu a beneficiat ... (vezi toată discuția)
Acordare 200e la cununia civila Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am cununia civila la sfarsitul lunii, se mai acorda acei 200E la incheierea casatoriei? Si daca da, ce anume ar trebui sa fac? ... (vezi toată discuția)
Se mai oferă cei 200 euro pentru cuplurile la prima căsătorie? Davidel4God Davidel4God Salutare, oameni. Prin 2009 era o lege ce oferea 200Euro tuturor celor ce se căsătoreau legal. Am un prieten, ce dorește să se căsătorească curând, și ... (vezi toată discuția)