avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Profesor debutant - informatii venituri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesor debutant - informatii venituri salariale

Va rog sa ma informati ce salariu o sa am la angajarea in invatamant in calitate de profesor debutant (suplinitor calificat) in conditiile actuale? Daca ma mut in localitatea unde voi profesa, voi beneficia de o indemnizatie de instalare ?
Va multumesc.
[EDITAT] Debutant in primul an sau in al doilea? Daca ati trecut de primul an si nu ati primit, aveti dreptul, pana la implinirea a 3 ani, dar [bo singura data] Apoi, localitatea nu are legatura cu prima de instalare. In conditiile actuale, cand nu se deconteaza naveta si s-au redus sal. cu 25%, nu se mai pune problema de prima de instalare..
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters20980, utilizator
Anul acesta ma angajez pentru prima data in invatamant. [EDITAT]
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor 10% cadre didactice oug 103/2013 bizman bizman Va supun atentiei urmatoarea speta. In [b]sep2014-aug2015[/b] am fost [i]profesoara calificata s debutant pe matematica[/i] si conform fluturasului [b]am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie instalare - profesor aquaman aquaman Buna ziua, As dori, daca puteti, sa ma lamuriti cu o problema: se mai acorda indemnizatie de instalare pentru profesorii incadrati intr-o alta localitate ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)