avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz functie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz functie de conducere

In urma reorganizarii institutiei publice in care lucrez ca sef birou, mi se restructureaza postul.Conform art. 36 din legea 330/2009, trebuie sa mi se ofere o functie de executie corespunzatoare vechimii, studiilor etc.Mi s-a spus ca o sa
primesc preaviz si atunci cand acesta se termina mi se creeaza un post, nefiind posturi vacante in institutie. Nu vad rostul preavizului, care mi se pare normal sa se dea cand inceteaza raporturile de serviciu, nu cand esti trecut de pe o functie de conducere pe una de executie.Cum e corect, de fapt sa se procedeze?Ma poate ajuta cineva?Multumesc
preavizul se acorda premergator incetarii relatiilor contractuale.
sunt de aceeasi parere cu dvs. ... preavizul nu are baza legala.
daca veti cauta pe site-ul i.t.m. si nu numai veti gasi aceasta recomandare:D
dvs singura a-ti raspuns: nu exista posturi vacante in institutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere femeie gravida Remes Remes Buna ziua stimati avocati, sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)