avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitare tichete de masa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitare tichete de masa

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o firma sa-mi acorde bonurile de masa in ziua 8 a lunii urmatoare (de ex in luna august primesc bonurile aferente lunii iulie), precum si daca firma a calculat 'corect' ca in luna august sa-mi impoziteze cu 16% (cf noii legi de impozitare a tichetelor de masa) cval bonurilor primite in luna iulie (dar care sunt aferente lunii iunie).
In caz in care nu este corect niciunul din punctele de mai sus, unde m-as putea adresa pentru reclamatie si pentru recuperarea diferentei (pe luna iulie mi-au revenit mai putine bonuri pt ca am fost in concediu, bonuri pe care le-am primit acum in august si care probabil se vor impozita in luna septembrie)? Mentionez ca deja am intrebat serviciul financiar al firmei si mi s-a spus ca aceasta impozitare (a bonurilor din iunie primite in iulie) este perfect legala.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:41, 10 August 2010
Personal, consider ca este perfect legal.

Am discutat problema cu argumente de ambele parti la:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o firma sa-mi acorde bonurile de masa in ziua 8 a lunii urmatoare (de ex in luna august primesc bonurile ... (vezi toată discuția)
Cand si cum retineti impozitul pentru tichetele de masa? smeagull smeagull Buna ziua, In privinta impozitului nou introdus pentru tichetele de masa, m-am lovit si eu de o problema acuta: Situatia: unitatea acorda bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa: se retine ceva din salariu ? TaraTara TaraTara Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se retine o suma din salariul net pentru bonurile de masa (care nu apar in contract, nu stiu daca asa se procedeaza in ... (vezi toată discuția)