Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o firma sa-mi acorde bonurile de masa in ziua 8 a lunii urmatoare (de ex in luna august primesc bonurile aferente lunii iulie), precum si daca firma a calculat 'corect' ca in luna august sa-mi impoziteze cu 16% (cf noii legi de impozitare a tichetelor de masa) cval bonurilor primite in luna iulie (dar care sunt aferente lunii iunie).
In caz in care nu este corect niciunul din punctele de mai sus, unde m-as putea adresa pentru reclamatie si pentru recuperarea diferentei (pe luna iulie mi-au revenit mai putine bonuri pt ca am fost in concediu, bonuri pe care le-am primit acum in august si care probabil se vor impozita in luna septembrie)? Mentionez ca deja am intrebat serviciul financiar al firmei si mi s-a spus ca aceasta impozitare (a bonurilor din iunie primite in iulie) este perfect legala.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
Bonuri de masa
SimonaI
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o firma sa-mi acorde bonurile de masa in ziua 8 a lunii urmatoare (de ex in luna august primesc bonurile ... (vezi toată discuția)