avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fortata

Buna seara. Am si eu o problema cu fratele meu. Acum 1 luna a murit tatal nostru, mama murind in urma cu 14 ani.
Eu am plecat din casa parintilor de cativa ani asa ca toate actele casei au ramas la fratele meu. Din pacate relatia mea cu el nu este una foarte buna asa ca nu am reusit sa cadem de acord cum sa impartim bunurile, mai mult nu am acces in casa sau la acte.
Am aflat de curand de la matusa mea ca fratele meu a deschis succesiunea fortat.
Ce inseamna asta ? El poate ramane cu toate bunurile daca eu nu stiu unde a deschis succesiunea, pe mine ma va anunta cineva oficial sa ma prezint la succesiune ? Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns/sfat. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Adema2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:54, 10 August 2010
Da, puteati avea aceasta surpriza neplacuta daca nu erati in tara...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema pisicutza pisicutza Buna ziua! Ca toata lumea am si eu niste nelamuriri Bunicul meu a murit pe 02.08.2009 el a avut 6 copii dintre care unul (tatal meu)a decedat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ancasimona ancasimona 1.Doresc sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana, se pierde dreptul la mostenire pe teritoriul Romaniei. 2.Parintii amandoi sunt decedati, mai am un ... (vezi toată discuția)
Succesiune irinafil irinafil Succesiunea se accepta la data la care a decedat persoana sau la data depunerii cererii de succesiune la notar. (vezi toată discuția)