avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Care sunt instantele romanesti care pot fi sesizate in ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Care sunt instantele romanesti care pot fi sesizate in privinta tergiversarii unui proces?

Am un proces pe rol de mai mult timp si as dori sa sesizez instanta ca partea adversa tergiverseaza solutionarea lui.
Cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: iuliana26 , utilizator 08:21, 12 August 2010
iuliana26 a scris:

Am un proces pe rol de mai mult timp si as dori sa sesizez instanta ca partea adversa tergiverseaza solutionarea lui.
Cui ma pot adresa?

instantei B-)
Va referiti la instanta in fata careia se judeca cauza?
da
Cu o cerere separata de judecarea in fond a cauzei?
puteti sa va adresati instantei cu o cerere prin care sa sesizati ca partea adversa prin amanarea cu rea-credinta a cauzei comite un abuz de drept.

Alte discuții în legătură

Cum poate fi "pedepsit" un abuz de drept? iuliana26 iuliana26 Un proces pentru recuperarea unui prejudiciu constand in chirie restanta, penalitati de intarziere la plata chiriei precum si lipsa de folosinta a spatiului ... (vezi toată discuția)
Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)
Amanarea unei cauze cosu14 cosu14 as dori sa stiu si eu de cate ori se poate amana judecarea unei cauze civile intr-un proces?...de un an de zile cauza se amana lunar din motive neintemeiate pe ... (vezi toată discuția)