avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie - urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie - urgent

Salut, am 18 ani, iubita 17. Are parintii, adica tatal genul care bea pana cade si mama genul care tace si inghite. Problema este ca are o problema cu mine si cu ea. A lovit-o si strans-o de gat cu mai multe ocazii, acum 10 minute s-a repetat in fata la web cam si am vazut. Nu am apucat sa fac poza ca si dovada. Ce se poate face, ar fi prima intrebare. A 2-a intrebare, ea ca si minora poate sa plece de acasa ca si amenintare pana unde ar fi in stare sa mearga pentru noi 2 fara sa imi faca probleme legal? pe scurt, poate sa plece 2 zile de acasa la mine fara sa am probleme legale?

Daca am omis ceva imi cer scuze, inca tremur de nu stiu nici eu de ce.:((
va rog raspuns cat mai rapid posibil, multumesc mult. Alex
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Lazy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lazy , utilizator 08:38, 10 August 2010
va cred insa cel mai bine pt ea ar fi ca pana implineste 18 ani sa incerce sa se inteleaga amiabil cu tatal ei. poate pleca de acasa si acum. nu o poate aduce nimeni cu forta. insa cine o protejeaza daca va pleca de acasa?
Sunteti sigur ca legal ea poate venii la mine? De protejat nu este problema va locuii cu mine, avem resurse financiare si sprijin din partea parintilor mei, dar din ce stiu parintii mei, NU are voie sa plece la mine, si daca pleaca parintii ei imi pot face rau legal. Vreau sa stiu sigur daca pot sau nu parintii ei sa imi faca rau mie sau ei d.p.d.v legal. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)