avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cu ce doc.se incaseaza cu numerar facturilor de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cu ce doc.se incaseaza cu numerar facturilor de prestari servicii

Sunt contabil la o unitate de prestari servicii .Programul emite factura pentru fiecare comanda de reparatie,incasarea lor se face cu bon fiscal dar sunt unele persoane juridice care solicita chitanta.Este posibil ca la un eventual control sa avem probleme fiindca nu emitem bon fiscal pentru toate incasarile?
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 00:33, 11 August 2010
O factura emisa poate fi incasata numerar cu bon fiscal sau cu chitanta. Nu vad de ce ati avea probleme. Chitanta este un document care atesta incasarea facturii emise.

Succes!
bonul fiscal tine loc de chitanta, veniturile realizate nu se contabilizeaza in baza raportului Z ? in situatia cand lucrati cu casa de marcat, toate veniturile trebuiesc sa apara in acest raport si pt.clientii care solocita factura, se elibereaza si aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat, nelamurire alina240 alina240 Buna ziua. Am o firma cu obiect de activitate prestari servicii, serviciile sunt prestate si catre persoane juridice si catre persoane fizice. Desigur detin ... (vezi toată discuția)