avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul Colectiv de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul Colectiv de Munca

As dori sa stiu daca in contractul colectiv s-a mai schimbat ceva legat de salariul mediu pe companie pentru nasterea copilului si compensarea cu 15% din brut pe perioada concediului de maternitate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 09:33, 10 August 2010
Contractului colectiv de munca la nivel national nu i s-au adus modificari. In ceea ce priveste contractul colectiv de munca la nivel de societate, va puteti interesa la firma unde lucrati, desi orice modificare adusa contractului colectiv trebuia sa fie adusa la cunostinta salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul corect pre si post natal anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu calculul pentru concediul prenatal deoarece contabilul firmei unde lucrez sustine ca-mi plateste prenatalul ... (vezi toată discuția)
Compensatie 15% din brut / concediu maternitate andira andira Buna ziua, Va rog, am doua intrebari: in ce conditii pot beneficia de compensarea de 15% din brut, pe minim 6 saptamani din durata concediului de ... (vezi toată discuția)
Salariu pt nastere bianca26 bianca26 buna ziua. sunt angajata in 2 locuri de munca si am nascut de curand. doresc sa fac o cerere la ambele locuri de munca pt acordarea acelui salariu ajutor, ... (vezi toată discuția)