avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu pt nastere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu pt nastere

buna ziua. sunt angajata in 2 locuri de munca si am nascut de curand. doresc sa fac o cerere la ambele locuri de munca pt acordarea acelui salariu ajutor, corespunzator unui salariu mediu pe unitate. la unul din locurile de munca sunt angajata ca un sfert de norma. as dori sa va intreb daca in aceste conditii la acest al doilea loc de munca voi primi numai un sfer din acel salariu mediu pe unitate care se da cand nasti, si nu unul intreg. multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:25, 6 Octombrie 2009
CCMUNN nu face distinctie intre CIM cu full-time sau part-time.
adica ar trebui sa iau din ambele locuri de munca un salariu intreg?;
Adica da.

Bucurati-va de ei si de noul sufletel.
Sa va traiasca si sa fie norocos/norocoasa!
In CCM unic la nivel national 2007-2010 aveti urmatoarea prevedere legala:

Art. 66. - (1) În cazul în care salariata se află în concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumită perioadă, diferenţa dintre salariul de bază individual avut şi indemnizaţia legală la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata căreia să acordă compensarea va fi stabilită prin contractele colective de muncă la nivel de unitate, dar nu mai puţin de 6 săptămâni.
(3) Diferenţele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
angel 2007 puteti va rog sa imi dati mai multe detalii sau sa imi explicati putin, ca nu prea inteleg. multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Calcul completare 15% / salariul bonus cf art. 51 si art. 66 din ccmunn 2007-2010 brotacel1 brotacel1 Buna ziua, Lucrez la o firma de 10 ani si momentan ma aflu in concediu prenatal de la 1 mai 2009. O data cu depunerea concediului prenatal am depus si ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate in ccmun 2007-2010 Ank27 Ank27 Buna! Ar putea sa imi explice cineva mai clar art 66 din ccmun 2007-2010..sa inteleg ca in prima luna de concediu de maternitate salariata va primi un salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu pre/postnatal Mihaeka Mihaeka una ! Ma puteti ajuta si pe mine va rog :) Cum se calculeaza diferenta de 15% pentru concediul pre/postnatal pentru cele minim 6 saptamani prevazute in ... (vezi toată discuția)