avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

ca pfa(coafor) ce plati obligatorii am, inafara de impozit 16% si sanatate 6.5%?
se plateste si pensie obligatoriu? cat? vechimea se recunoaste pe cartea de munca la pfa? ca pfa am dreptul la maternitate?
multumesc celor care ma pot lamuri
Cel mai recent răspuns: mihaelacn , utilizator 11:42, 10 August 2010
In conditiile in care nu virati sau nu ati virat contributii lunare catre casa de pensii considerati ca beneficiati de acest drept ? Da, puteti obtine indemnizatia pentru cresterea copilului intrucat virati cota de 6,5 % catre casa de sanatate .
Buna ziua!
Cota contributiei la sanatate nu este de 5,5% incepand cu 1 iulie 2008?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu casmb genoveza genoveza Buna. Sunt inregistrata ca PFA din anul 2008 si angajata cu contract de munca , norma intreaga, la o firma privata. Aceasta plateste contributiile la sanatate ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa bitzic22 bitzic22 buna ziua tuturor. vreau sa stiu, daca ma poate lamuri cineva, ce contributii obilgatorii am ca si pfa(coafor)? lucrez 8 ore la o firma unde platesc toate ... (vezi toată discuția)
Ce impozite si taxe trebuie sa plateasca persoana fizica? manaila manaila O P.F. ce are ca obiect de activitate prestari servicii- coafura ce trebuie sa plateasca in anul 2010 si baza legala daca se poate! Multumesc (vezi toată discuția)