avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa comunicare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa comunicare

Buna ziua! Eu sunt jurnalist de formatie. As putea sa infiintez PFA cu profil comunicare, asta este clar. Dar cit de mult se poate extinde acest domeniu? Spre exemplu, prin acel PFA pot organiza orice activitati doresc eu? Fireste, dintre cele la care ma pricep. Adica, as putea organiza tirguri sau expozitii? Pina la urma, este o forma de comunicare. Eu, ca si comunicator, sunt un vector intre firme sau diferite asociatii si public.
Cel mai recent răspuns: Florian Cioaca , Contabil 14:41, 11 August 2010
Buna ziua,
Ca PFA aveti de ales un singur obiect de activitate. Aceste obiecte sunt enumerate in CAEN. Daca doriti sa aveti mai multe obiecte de activitate va recomand infintarea unui SRL cu asociat unic in speta dvs. Prin SRL aveti un obiect de activitate principal si mai multe activitati secundare.

Succes,
Multumesc frumos pentru raspuns! Dar o intreprindere individuala s-ar preta la ce doresc eu sa fac? Nu as vrea SRL...
Si in cazul unui PFA si II se poate face autorizarea pentru mai multe activitati corespunzator unui cod CAEN principal si alte secundare. In cazul unei II se pot angaja salariati.
Multumesc frumos! Pentru activitatile secundare trebuie vreun doveditor al calificarii?
Da trebuie acte de calificare si experienta profesionala.
Solicitati lamuriri de la ORC.

Alte discuții în legătură

E posibil pfa la norma de venit care are si coduri caen in sistem real? vladonne vladonne Doresc sa infiintez un PFA la norma de venit cu codul CAEN principal 6201 - [i]Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)