avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals si uz de fals

ce pedeapsa se poate primi pentru fals si uz de fals ?
Este vorba de un contract intre un foltbalist si un club de fotbal.
Fotbalistul declara ca nu el a semnat contractul.Cine poate fi tras la raspundere?Clubul sau persoana care a semnat acel contract?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 15:03, 10 August 2010
raspunderea penala ii revine celui care a semnat in locul fotbalistului. persoana respectiva risca amenda...poate chiar o condamnare fara executare, depinde de mai multi factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul pedepsei tobescu tobescu As avea sa va supun speta urmatoare : un infractor a comis mai multe infractiuni (ex. inselaciune, fals in documente sub semnatura privata, uz de fals, ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare danielpop danielpop daca am doua nup cu amenda administrativa si acum procurorii m-au trimis in instanta pot primii condamnare cu suspendare (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura DariAR DariAR Buna, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe.Sper ca apelez unde trebuie pt a afla raspunsurile. 1. Ce se intampla atunci cand in urma unui accident de ... (vezi toată discuția)