avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fosta sotie poate sa paraseasca copilul incredintat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fosta sotie poate sa paraseasca copilul incredintat mai mult timp?

Fosta sotie traieste in concubinaj cu cineva,copilul lasandu-l in grija mamei ei.Este legal aces lucru? Pentru ca baiatul a fost incredintat ei nicidecum parintilor ei,mentionez ca nu se afla in aceias localitate cu copilul,normal nu ar fi sa ia copilul cu ea?doar ia fost incredintat sal creasca ea nu?pot cere eu copilul si daca da cum?
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
niki levis, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:27, 10 August 2010
Puteti introduce o actiune de reincredintare a minorului catre dvs.spre crestere si educare.
da, puteti sa faceti o cerere de reincredintare a minorului insa sa aveti martori cu care sa probati ca mama nu mai sta cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil concubinaj luci22bv luci22bv sunt tatal copilului,copilul este pe numele meu dar cu domicilul pe adresa mamei la care si sta,noi suntem despartiti si vreau sa stiu daca pot sa i-au baiatul ... (vezi toată discuția)
Custodie broasca maria broasca maria am un baiat dintro rel.de concubinaj,este trecut pe numele tatalui,am hotarare definitiva si irevocabila pt plata pensiei si dreptul la vizita al tatalui dar ... (vezi toată discuția)