avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere PFA

Buna ziua problema mea sta in felul urmator:
Am un PFa cu data inceperii activitatii 1 iunie. Am rezolvat cu Administratia financiara, am luat toate registrele, am depus declaratia 220 cu venitul estimat, am si platit pt un trimestru. La pensi am rezolvat si am platit pe 3 luni(iunie,iulie, august). Nu am reusit sa fac nimic la sanatate. Din anumite motive vreau sa radiez PFAul. Cum trebuie sa procedez sa-l radiez. Cum fac cu sanatatea? care sunt atat de idioti incat am inteles ca si daca radiezi PFAul esti obligat sa platesti pana te angajezi cu carte/contract de munca, ceea ce mi se pare o mare aberatie...de unde sa platesc daca nu mai am nici un venit pe PFA. Din moment ce eu nu am facut inca contractul cu sanatatea si am inteles ca mai termen pana la 15 septembrie, daca radiez pfa-ul inainte de data aceasta, si ma duc la ei cu dovada radierii, tot ma mai obliga sa fac contractul?!

Alte discuții în legătură

Intrebari pfa ContSters250185 ContSters250185 Buna ziua, Am reusit sa infiintez un PFA si credeam ca am terminat cu alergatura. De curand am aflat insa, ca trebuie sa ma mai inregistrez undeva ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa sergiuzaharie sergiuzaharie Buna ziua. Am 18 ani, si la sfarsitul anului trecut am inceput sa lucrez ca Freelancer. Recent mi-am inregistrat si un PFA, am fost la finante unde mi s-a ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)