avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract ORANGE

Buna ziua.
Am un abonament de voce la Orange a carui perioada contractuala a expirat acum vreo 2 luni. Aproape de data de expirare am fost contactat si mi s-a facut o oferta prin care mi s-a propus schimbarea tipului de abonament cu conditia de a accepta prelungirea perioadei contractuale cu 6 luni. Am acceptat telefonic oferta insa acum m-am razgandit si vreau sa reziliez contractul. Precizez ca nu am luat niciun telefon la fidelizare.
Intrebarea pe care o am este: as putea sa ma prevalez de prevederile Legii 161/2010 si sa reziliez contractul fara sa fiu pus la plata vreunei taxe si nici la plata abonamentului pentru lunile ramase pana la terminarea perioadei de 6 luni?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange - pasi de urmat Daniel Popescu Daniel Popescu Buna ziua, Sunt in situatia de a fi obligat sa renunt la 2 abonamente Orange: unul de voce si unul de internet. Am incercat in zadar sa micsorez suma ... (vezi toată discuția)
Abonament orange prelungire romeo mart romeo mart cu o luna inainte de expirarea perioadei contractuale orange am solicitat serviciul clienti pentru a inchide abonamentul orange incepind cu 22 iulie 2013 dar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)