avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal de cerce3tare la fata locului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal de cerce3tare la fata locului

cum fac sa primesc si eu o copie a procesului verbal de cercetare la fata locului in cazul in care am fost victima unei infractiuni de distrugere si am depus plangere la politie si ei au venit si au facut cercetarea dar nu mi/au dat si mie o copie de pe procesul verbal care l-au intocmit ei . mie mi-au spus ca sa veyi ca o sa ne interesam si pana acum nimic?X-(
Cel mai recent răspuns: kamamura , utilizator 23:50, 10 August 2010
In ce faza procesuala va aflati in acest moment?
din cate am inteles nu s/a inceput urmarirea penala in dosar inca nu s-a inceput urmarirea penala
Asa ceva nu se da .
Faza de UP are caracter nepublic .
da dar nu s-a inceput urmarirea penala , eu am depus plangere pentru ca mi/a fost distrus un gard la un teren iar acum persoana x care mi/a distrus gardul sustine in instanta de judecata , intr-un proces civil , (eu fiind reclamant )ca in locul respectiv nu ar fi fost niciodata gard . am nevoie de acest act , document sa dovedesc ca acest x minte cu nerusinare .
- este vorba de bunul construit de mine care mi/a fost distrus si in calitate de parte vatamata am cerut politistilor sa/mi dea si mie o copie de pe procesul verbal de cercetare la fata locului.ma tem sa nu mai apara vre-yun rand in plus in procesul verbal sau cine stie ce
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
kamamura, utilizator
Solicitati instantei de judecata sa emita o adresa catre Parchet pentru comunicarea procesului verbal.
De asemenea, faceti si dvs. demersuri (adresa catre Parchet) pentru a face dovada instantei ca ati incercat sa obtineti acest inscris.

Alte discuții în legătură

Distrugere , cercetare la fata locului kamamura kamamura am fost victima unei distrugeri , mi s-a distrus un gard de pe un teren . am depus plangere la politie pentru acest lucru si am cerut sa mi se dea o copie de ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Hristina Stavila Hristina Stavila Buna ziua. Am o intrebare legata de procesul verbal de constatare intocmit de politie in cazul unei tulburari de posesie. Trebuie sa mi se inmaneze o copie a ... (vezi toată discuția)