avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere , cercetare la fata locului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere , cercetare la fata locului

am fost victima unei distrugeri , mi s-a distrus un gard de pe un teren . am depus plangere la politie pentru acest lucru si am cerut sa mi se dea o copie de pe procesul verbal de cercetare la fata locului in calitate de parte vatamata .Mi s-a spus ca nu se poate . precizez ca in dosar nu s-a inceput urmarirea penala .
Ce spuneti este corect , daca in procesul verbal de cercetare la fata locului se insinueaya si alte fapte de care nu au cunostinta .
Oare nu am dreptul si eu la o copie de pe acesta in calitate de parte vatamata .
multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:06, 11 August 2010
doar in faza de cercetare judecatoreasca aveti dreptul sa cereti copii xerox dupa orice inscris din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de cerce3tare la fata locului kamamura kamamura cum fac sa primesc si eu o copie a procesului verbal de cercetare la fata locului in cazul in care am fost victima unei infractiuni de distrugere si am depus ... (vezi toată discuția)
Xerocopii dosar penal in up. e posibil? Juilk Juilk Pot cere copiii dupa un dosar penal aflat in faza de UP? Eu fiind parte vatamata? sau am doar dreptul de-a studia dosarul? (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Hristina Stavila Hristina Stavila Buna ziua. Am o intrebare legata de procesul verbal de constatare intocmit de politie in cazul unei tulburari de posesie. Trebuie sa mi se inmaneze o copie a ... (vezi toată discuția)