avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburare de posesie

Buna ziua. Am o intrebare legata de procesul verbal de constatare intocmit de politie in cazul unei tulburari de posesie. Trebuie sa mi se inmaneze o copie a procesului verbal constatator imediat dupa intocmire sau am voie sa il vad abia dupa ce enunta solutionarea dosarului penal?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 14:28, 16 Martie 2011
Tulburarea de posesie este o infractiune si nu o contraventie care sa se consemneze intr-un proces verbal. Suntei sigur ca este vorba in speta de o tulburare de posesie?
Pe de alta parte un proces verbal vi se inmaneaza daca ati fost sanctionat in vreun fel.
Este vorba de un vecin care mi-a distrus gardul si a intrat pe proprietatea mea, iar eu am depus plangere penala impotriva lui. Politia a venit, a facut masuratori si constatare si a facut un proces verbal de constatare. Eu nu am dreptul sa stiu ce au scris in proces?
in cazul in care se va dispune inceperea urmaririi penale, veti avea acces la toate actele introcmite de organele de cercetare penala.in prezent, sunteti in faza de strangere de dovezi,probe,etc.
Chiar daca dau NUP, tot am acces la dosarul instrumentat de politie? Si ce ar trebui sa fac daca procuratura da NUP?
Formulati plangere impotriva actelor ,masurilor dispuse de procuror in temeiul art 278 Codul de procedura penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? adrian_27 adrian_27 Buna seara, Am in proprietate apartamentul nr. 1 dintr-o casa colectiva, cota parte din curtea comuna si cota parte din drumul de access. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor si masurilor de urmarire penala ale procurorului mili999 mili999 Mi s-a dispus NUP pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala dintr-un accident rutier in care eu nu ma consider nevinovata. Desi am primit NUP mi ... (vezi toată discuția)