avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare titlul de proprietate

pot solicita in instanta anularea unui titlu de proprietate emis pentru o biserica adventista?exista o hotarare de guvern care sa le ateste proprietatea cumva?
Cel mai recent răspuns: ccos , utilizator 16:46, 13 August 2010
nu nu aveam cerere
imi pare rau, s-ar putea ca instanta sa-ti anuleze cererea ca lipsita de interes. trebuie sa gasdasti o alta chichita plauzibila care sa tina. De asemenea trebuie sa iei legatura cu un avocat care sa studieze temeinic dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate iultra69 iultra69 Sunt proprietarul unei case cu teren 3800 m2 obtinute in urma unui act de vanzare cumparare de la mama mea .Titlul de proprietate a fost intocmit in timp ce ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate 80kln 80kln Buna, Un unchi mai indepartat a inaintat o actiune pt anularea unor titluri de proprietate emise in urma cu circa 7 ani de zile. El stia de ele, de aceea ... (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)