avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice procent avans lucrari acordat de achizitor ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

procent avans lucrari acordat de achizitor executantului

in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in limita valorica prevazuta de lege >
CAT ESTE PREVAZUT DE LEGE OAMENI BUNI CA INNNEBUNESC CAUTAND ?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 00:28, 13 August 2010
:yeah: H.G. nr. 264/2003 privind stabilirea acţiunilor şi categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor şi limitelor pentru efectuarea de plăţi în avans din fonduri publice, republicata.Depinde de categoria contractului, insa conform art. 1...până la 30% din valoarea contractului.;)
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
ContSters15910, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea institutiilor publice masli masli Cat poate da o institutie publica avans pentru prestarea unor servicii? Stiu ceva de 20 sau 30 la suta?poate cineva sa imi spuna? Nu stie nimeni? (vezi toată discuția)
Bugetarii doinytza doinytza Stie cineva daca institutiile bugetare (de ex.scolile) au interdictie prin lege sa emita ordine de plata sau cec-uri , in avans, pentru achitarea diverselor ... (vezi toată discuția)
Avans maxim contracte achizitii mariusion mariusion Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu privire la urmatoarea speta. Care este valoarea maxima a avansului ce poate fi acordat in cadrul unui contract? ... (vezi toată discuția)