doinytza 
	    	Utilizator

doinytza 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elena cailean	                   

buna ziua.
intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)
	                    elena cailean	                   

buna ziua.
intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)

RADA ELENA	                   

in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in ... (vezi toată discuția)
	                    RADA ELENA	                   

in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in ... (vezi toată discuția)

sfat	                   

ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment?
nu are nici o valoare?
era mai bine daca ... (vezi toată discuția)
	                    sfat	                   

ce se poate intampla daca am un bilet la ordin semnat dar nu avalizat, iar societatea emitenta a intrat in faliment?
nu are nici o valoare?
era mai bine daca ... (vezi toată discuția)