avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dreptul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dreptul?

La expertiza grafica dispusa de organul de cercetare penala, eu ca inviniut imi pot pune expert parte?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:33, 11 August 2010
Nu,dar dupa efectuarea expertizei,puteti aduce obiectiuni,o puteti contesta sau puteti cere contraexpertiza.
De ce, nu este tot o experiza ca cea contabila?
Dar obiectivele mi le prezinta?
Din moment ce sunteti invinuit,a inceput urmarirea penala.Urmarirea penala are caracter secret,dar angajati-va un avocat si veti afla si obiectivele expertizei.Oricum ,daca procurorul pune in miscare actiunea penala si va trimite in judecata,la momentul prezentarii materialului de urmarire penala puteti sa aduceti obiectiuni sau sa cereti contraexpertiza ,adresandu-va in acest sens primului procuror.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport expertiza ContSters126274 ContSters126274 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, eu fiind invinuit in dosar; dupa prezentarea experizei, am inteles ca exista un termen pentru obiectii. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila si grafologica ContSters126274 ContSters126274 Intr-un dosar penal se dispun 2 experize,experiza contabila judiciara si una grafologica. Va rog sa-mi spuneti care din cele doua trebuie realizata ... (vezi toată discuția)