Buna ziua,
Sunt in divort, am doi copii minori de 3 ani jumate si 2 ani. Astept autoritatea tutelara sa vina pentru referat.
As dorii sa stiu in ce consta vizita si cam ce intrebari mi se pun. Isi anunta vizita sau ma trezesc cu ei la usa?
Multumesc!
Nu isi anunta vizita. Vin si daca va gasesc acasa pe dv. si pe copii isi iau notite pentru intocmirea referatului pe loc. Daca nu va gasesc acasa va lasa o adresa sa va prezentati dv. si sotul(daca aveti domiciliu comun) la sediul lor intr-o anumita zi si interval de ore pentru a va pune cateva intrebari si a putea realiza referatul ce va fi trimis la instanta.
Se vor observa conditiile de trai din imobil, spatiul, numarul de persoane care locuiesc, veniturile fiecaruia, atasamentul minorilor, etc
Nu este neaparat nevoie sa va anunte... cineva trebuie sa fie acasa cu copiii..
Desi suntem in divort locuiesc cu sotu, suntem in relatii mai bune decand am depus actele de divort, ne-am mutat in alta localitate impreuna si dupa concediul de cresterea copilului am ramas fara servici de o luna dar imi caut de lucru. Credeti ca voi avea probleme ca eu momentan nu am venit si ca ma ajuta parintii?
Multumesc!
Copiii sunt cam mici pentru a fi incredintati tatalui, insa pe langa faptul ca el va plati pensie pentru minori sau ca va ajuta si parintii, trebuie dvs sa aveti niste venituri din munca.
Daca dvs sunteti intretinuta , nu vi se pot incredinta copiii, doar daca este o problema de timp, pana la gasirea unui loc de munca...
Dar poate ca... va impacati, daca tot va intelegeti mult mai bine dupa introducerea actiunii de divort. Ar fi mult mai bine si pentru copii.