avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunere bilant - posta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunere bilant - posta

Se poate trimite prin posta bilantul la registrul comertului sau este necesar sa il depun personal
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 14:49, 12 August 2010
Se depune de catre administratorul societatii la Registrul Comertului contra cost.
Potrivit unui comunicat al ONRC bilanturile se depun numai la registru. Insa potrivit aceluiasi comunicat se poate opta si pentru varianta depunerii prin posta.
[ link extern ] .
Opinez ca se poate depune si prin posta insa ar fi util sa contactati telefonic oficiul de care apartineti pentru a preintampina eventuale sanctiuni.
Odata cu bilantul depuneti si discheta. Mai bine mergeti la ONRC.
bilantul ("raportare contabila") la 30.06.2010 se depune numai la administratia financiara de care apartineti.
merge si prin posta cu valoare declarata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut discheta registrul comertului radujit radujit Buna ziua, Asa cum am gasit pe internet, cei de la Registrul Comertului solicita pentru depunerea bilanturilor la 31.12.2008 si a unei dischete. Continutul ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie bilant hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: care este modalitatea de a solicita bilantului unei firme de la finante, care se afla in alt judet, decat sediul societatii ... (vezi toată discuția)