avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Solicitare copie bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Solicitare copie bilant

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati: care este modalitatea de a solicita bilantului unei firme de la finante, care se afla in alt judet, decat sediul societatii noastre?

Multumesc mult,
Hajnalka
Nu de la finante, ci de la Oficiul Registrului Comertului. Firmele au obligatia depunerii bilantului si la Registru. Acolo depuneti cererea de solicitare informatii, achitati taxa si va dau copia.
@edina!!!! Nu mai exista obligativitatea depunerii de catre societati a bilantului la Registrul Comertului.
In rest informatiile sunt corecte.:)
aici informatii fiscale, bilanturi

[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant - posta hingheru hingheru Se poate trimite prin posta bilantul la registrul comertului sau este necesar sa il depun personal (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)