avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de hrana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de hrana

Buna ziua .Am si eu o intrebare .Sunt angajata la stat.civil in cadrul MApN din anul 2000 .In anul 2004 am ramas insarcinata,ulterior dand nastere unui baietel .Din anul 2003 pe langa salariul de baza cu sporuri ne-a fost acordata norma de hrana .Dupa ce am nascut intrand legal in cei 2 ani de indemnizatie de crestere a copilului, norma de hrana mi-a fost acordata doar in primele 2 luni apoi retrasa pe motiv ca in locul meu sa angajat o alta persoana cu contract de munca pe perioada determinata .Vreau sa stiu daca e normal si daca e legal .Cu respect .
Cel mai recent răspuns: Sorin Farcas , Consilier juridic 17:06, 12 August 2010
In cazul in care unitatea nu ar fi ocupat postul d-voastra pe perioada in care sunteti in concediul de maternitate , aceasta norma de hrana va revenea in continuare d-voastra.
Da, este legal sa fie alocata o singura norma de hrana pt. un post din statul de organizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti sa te angajezi pe perioada lehuziei? utilizator86 utilizator86 Ma confrunt cu o problema mai delicata. Daca ma puteti ajuta va multumesc.In prezent sunt in somaj. In martie am dat un concurs la judecatorie pentru un post ... (vezi toată discuția)
Concediu pt ingrijire al 2 lea copil la mai putin de 2 ani dupa prima nastere shteff84 shteff84 Buna ziua! ma intereseaza daca in cazul in care am nascut in iunie 2009 primul copil si raman insarcinata din nou dand nastere celui de-al 2 lea copil pana ca ... (vezi toată discuția)
Ccc1+ccc2 lumiella lumiella Am un copil cu handicap usor,peste o luna voi merge la comisie[are 2 ani],dar eu sunt insarcinata in luna a 6a.Cum procedez: 1.Eu raman in ccc1 si sotul cu al ... (vezi toată discuția)