avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna as avea o intrebare in legatura cu munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru

as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru si nu as vrea sa imi deie tzeapa ca ma tot amana cu banii si am si un act cu care mia cumparat biletul de avion ca sa vin in romania fara salar si am si fluturasu de la locu respectiv

si as vrea sa stiu unde pot sa apelez
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
datdracului, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 11 August 2010
Ati avut c.i.m. ? ... cu cine l-ati incheiat?
da am avut contract de munca incheiat cu patronul roman respectiv numai problema este ca la nimeni nu ii dadaea contractul in mana il tineau ei in birou
datdracului a scris:

da am avut contract de munca incheiat cu patronul roman respectiv numai problema este ca la nimeni nu ii dadaea contractul in mana il tineau ei in birou

In acest sens, depuneti o sesizare la ITM-ul in a carui raza isi are sediul social angajatorul dvs.
De asemenea, puteti introduce in acelasi timp si o actiune in instanta impotriva acestuia.
deci eu atunci ar trebui sa merg inapoi in italia sa fac o sesizare si nu este sigur si daca imi recuperez banii pentru care am muncit????? sau este 100% sigur ca imi recuperez salaru????
Contrcatul de munca l-ati incheiat in tara sau in Italia ?

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu italia VONPAUL006 VONPAUL006 Caut avocat sau cabinet de avocatura cu experienta internationala pentru a recupera salariu restant de la o firma din Italia. Firma e in ... (vezi toată discuția)
recuperarea salariului in italia vioery vioery am contact pe 4 ore in italia pe 4 luni,dar nu stiu daca mi s-au platit contributiile la stat.Problema mea e ca nu mi s-a dat nici salariul de 2 luni si totusi ... (vezi toată discuția)
Accident de munca tudorBZ tudorBZ buna,lucram pentru o firma din romania angajat cu carte de munca si ma trimes sa muncesc in italia pentru o firma italiana cu contract de colaborareintre ... (vezi toată discuția)