avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea salariului in italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea salariului in italia

am contact pe 4 ore in italia pe 4 luni,dar nu stiu daca mi s-au platit contributiile la stat.Problema mea e ca nu mi s-a dat nici salariul de 2 luni si totusi lucrez la acelasi patron.Cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 10 Aprilie 2010
Pentru a va putea recupera salariile neonorate in Italia puteti sa va adresati avocatilor in materie de emigratie.
sau
Luati legatura cu un mediator intercultural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu italia VONPAUL006 VONPAUL006 Caut avocat sau cabinet de avocatura cu experienta internationala pentru a recupera salariu restant de la o firma din Italia. Firma e in ... (vezi toată discuția)
Buna as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru datdracului datdracului as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru si nu as vrea sa imi deie tzeapa ca ma tot amana cu banii si am si un act cu ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit cip2010 cip2010 de 1 an si 6 luni lucrez la o firma de productie usi si ferestre din RM VALCEA. in contractul de munca e stipulat un salariu de 800 lei pe luna la 8 ore pe ... (vezi toată discuția)