de 1 an si 6 luni lucrez la o firma de productie usi si ferestre din RM VALCEA.
in contractul de munca e stipulat un salariu de 800 lei pe luna la 8 ore pe zi. Inca din prima luna salariu incasat a fost la jumatate adica 400lei cu promisiunea ca diferenta de bani imi va fi data luna urmatoare.Bineinteles ca si in luna urmatoare sa intamplat aceeasi situatie.am acceptat situatia aceasta timp de un an si jumatate.asa s-au strans pe o lista pe care o are patronul in jur de 5000lei restante.In urma cu doua luni am aflat ca patronul m-a incadrat de 6 luni cu jumatate de norma adica 4 ore pe zi. Precizez ca nu am fost informat si nici nu am semnat nici un document in legatura cu aceasta situatie.De o saptamana am renuntat sa ma mai duc sa lucrez la aceasta firma .L-am informat verbal pe patron ca nu doresc sa mai lucrez in aceste conditii si l-am rugat sa ma bage in somaj.Bineinteles ca nici asta nu este posibil pentru ca nu am un an intreg platit din cauza jumatati de norma .Nu stiu ce sa fac , cui sa ma adresez ca sa pot sa imi recuperez bani si sa pot intra o perioada in somaj.
am lucrat 2 ani in italia cu documente si asa ceva nu mi sa intamplat
in situatia mea mai sant in jur de 10 oameni
firma se numeste DAVIC MOD RM. VALCEA
Modificarea timpului de lucru este ilegala daca nu are acordul dv. Puteti sesiza ITM.
Pentru recuperarea drepturilor salariale puteti sesiza ITM dar nu aveti garantia ca le obtineti si este mai indicat sa actionati angajatorul in judecata. Fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru. Puteti solicita si alte desbagubiri pentru intarzierea platilor.
Nu trebuia sa lipsiti nemotivat pentru ca va poate desface cim disciplinar, era bine sa demisionati fara preaviz dac angajatorul nu işi indeplineste obligaţiile
asumate prin contractul individual de munca (art.79 alin.8).
Formulati actiune la tribunalul din judetul unde locuiti
si solicitati sa va plateasca drepturile salariale.
In materia litigiilor de munca nu se plateste taxa de
timbru, iar sarcina probei revine angajatorului.