avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna as avea o intrebare in legatura cu munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru

as avea o intrebare in legatura cu munca in strainatate si nu am primit salaru si nu as vrea sa imi deie tzeapa ca ma tot amana cu banii si am si un act cu care mia cumparat biletul de avion ca sa vin in romania fara salar si am si fluturasu de la locu respectiv

si as vrea sa stiu unde pot sa apelez
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
datdracului, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 11 August 2010
in italia in limba italiana nu am incheiat nimic in romania
datdracului a scris:

in italia in limba italiana nu am incheiat nimic in romania

Pentru a va putea "recupera "salariile neonorate in italia adresati-va avocatilor in materie de emigratie sau intrati in contact cu un mediator intercultural.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu italia VONPAUL006 VONPAUL006 Caut avocat sau cabinet de avocatura cu experienta internationala pentru a recupera salariu restant de la o firma din Italia. Firma e in ... (vezi toată discuția)
recuperarea salariului in italia vioery vioery am contact pe 4 ore in italia pe 4 luni,dar nu stiu daca mi s-au platit contributiile la stat.Problema mea e ca nu mi s-a dat nici salariul de 2 luni si totusi ... (vezi toată discuția)
Accident de munca tudorBZ tudorBZ buna,lucram pentru o firma din romania angajat cu carte de munca si ma trimes sa muncesc in italia pentru o firma italiana cu contract de colaborareintre ... (vezi toată discuția)