avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... toaleta pt angajati intr-un fast food
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

toaleta pt angajati intr-un fast food

Buna ziua,

Am o intrebare daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare.

Am inteles ca exista o lege in care este specificat faptul ca nu suntem obligati sa avem o toaleta pt angajati intr-un fast food daca acestia au acces la o anume toaleta.

Noi avem un spatiu adiacent unei cladiri in care dorim sa ne desfasuram o activitate de tip fast food. Nu dorim a crea in acest spatiu o toaleta. In cladirea mare exista toaleta si pt angajati si pt clienti. In contractul de chirie avem specificat faptul ca proprietarul permite accesul angajatilor nostri la toaleta din cladirea mare.

Stiu ca in mall-uri nici un fast food nu are toaleta proprie, deci implicit angajatii folosesc toaletele puse la dispozitie de mall.

Daca este asa puteti sa imi spuneti in ce lege gasesc aceasta informatie?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere pe un spatiu care nu exista in cf eu_eu106 eu_eu106 Buna seara..eu ca si pfa inregistrat cu coduri caen pt restaurant,fast-food am inchiriat un spatiu,o casuta de lemn,in parcarea unui mall...de la respectivul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)
Deschidere gogoserie rulota punct mobil BIANCAPAULINA BIANCAPAULINA Buna ziua, As dori sa deschid o gogoserie in centrul orasului unde locuiesc cu vad bun, langa parc, am obtinut in mare parte acordul primariei,dar de la DSV ... (vezi toată discuția)