avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA - HELP
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA - HELP

:"> Suntem o societate de transport intracomunitar care prestam servicii de transport pentru o Casa de expeditii din Germania platitoare de tva ca si noi. Facturam fara tva, declaram prestariile de servicii in declaratia 390.
Ni s-a stricat masina in Germania si am chemat depanarea.Ne-au facut factura de servicii. Declaram prestarea de servicii facturata de catre firma din Germania pentru noi in 390 .
Probelma este ca noi suntem platitori de tva trimestrial. Trebuie sa trecem la tva lunar? X-(
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:32, 16 August 2010
nu, doar achizitiile intracomunitare de bunuri schimba perioada fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 390 prestari servicii deacroxana deacroxana De curand am preluat contabilitatea unei firme de transport marfa. Firma depune tva trimestrial. In luna ianuarie a efectuat un transport intracomunitar din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.din Romania a deschis in Germania un punct de lucru deoarece a incheiat un contract de prestari servicii cu o soc.germana.Soc.rom are angajatii detasati ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)