avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta necomunicata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta necomunicata

Buna ziua,

Am castigat un proces de servitute in ianuarie 2010 si nici pana acum nu a fost comunicata sentinta.Ce pot face? Multumesc
Ati putea formula o cerere de urgentare a redactarii si comunicarii hotararii, dar sincer nu cred ca o astfel de cerere ar grbi lucrurile. Situatia necomunicarii hotararilor este generalizata.
CEDO ar fi o solutie?
va interesati mai intai la arhiva instantei respective daca hotararea a fost redactata; ulterior redactarii acesteia se poate pune problema comunicarii ei.
avocat Cristina Popescu
avas a scris:

Buna ziua,

Am castigat un proces de servitute in ianuarie 2010 si nici pana acum nu a fost comunicata sentinta.Ce pot face? Multumesc


O sesizare la Inspectia Juridica din cadrul CSM-ului.

Alte discuții în legătură

Termen editare motivare sentinta mjion mjion Buna ziua ! Va rog, am si eu o intrebare : S-a incheiat un proces penal la prima instanta, si s-a comunicat pe Ecris minuta incheierii impreuna cu sentinta, ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta IoanPaul IoanPaul De peste doua luni a fost pronuntata sentinta la fond dar inca nu a fost comunicata. Are sens sa fac o cererere de urgentare a redactarii sau am doar sanse sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am avut prima si ultima infatisare la divort pe data de 10 iunie, pronuntarea facandu-se pe data de 1 iulie.pana la aceasta data nu am primit inca ... (vezi toată discuția)