avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

buna ziua,
am avut prima si ultima infatisare la divort pe data de 10 iunie, pronuntarea facandu-se pe data de 1 iulie.pana la aceasta data nu am primit inca hotararea judecatoreasca.am facut chiar si o cerere de urgentare a redactarii acesteia si nimic.din cate stiu eu exista un termen de redactare a acestora de 30 zile.intarzie din cauza vacantei judecatoresti? am nevoie urgenta de aceasta si nu mai stiu ce pot sa fac . va rog mult un sfat . multumesc !
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:33, 18 Septembrie 2010
Singura solutie era cererea de urgentare. in rest, asteptati cu rabdare. Din pacate, in multe din instantele din Romania, redactarea se face intr-un termen mai mare de 30 zile, din cauza numarului mare de dosare si numarului mic de judecatori.
cu parere de rau va spun ca nu aveti ce face, trebuie doar sa asteptati
avocat Cristina Popescu
Din pacate in afara de acea cerere de urgentare a redactarii nu aveti ce face.
Problema este ca dupa comunicarea hotararii de divort va trebui sa ma asteptati inca 30 de zile, pentru ca termenul de apel curge de la data comunicarii sentintei si abia ulterior veti putea legaliza hotararea.:sorry:
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-timp de redactare si comunicare hotarare ? simina-irina simina-irina in cat timp se elibereaza o sentinta judecatoreasca de la terminarea procesului de divort?va rog sa-mi raspundeti,am terminat divortul dupa spusele avocatei ... (vezi toată discuția)
Termenul de redactare si de comunicare a sentintei de divort Georgian2all Georgian2all Un var de-al meu a divortat in martie ... termen la care judecatoarea a lasat dosarul in pronuntare. Din ce am auzit, termenul ar fi de 30 zile, timp in care ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)