avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit contract de chirie persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit contract de chirie persoana fizica

Buna,
Care sunt taxele/impozitele pe care trebuie sa le platesc in urma unui contract de chirie pentru un autovehicul, in lumina ultimelor modificari legislative?

Mai concret - persoana fizica inchiriaza unei societati auto proprietate personala, care sunt taxele pe care trebuie sa le plateasca la stat?

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap accentuat eorts eorts Am leucemie, sunt persoana cu handicap accentuat, dar nu sunt scutit de plata la impozit taxa auto. De ce? Nu am masina modificata(conf. legii) pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)
Legalitate inchiriere si subinchiriere GermanAlex GermanAlex Cineva detine deja 5 contracte de inchiriere. A aparut perspectiva altor contracte. Se inchiriaza spatii detinute personal. Respectivul are si un SRL fiind ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii otilica otilica buna seara Va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare: -o persoana fizica inchiriaza la o persoana juridica un spatiu comercial(persoana fizica este ... (vezi toată discuția)