pe 18 august anul trecut (2009)sotul meu a iesit sa si ia un pachet de tigari de la non stopul de langa casa noastra unde erau doi barbati in stare de ebrietate exagerata.s atrezit din partea lor cu o lovitura de sabie in cap si alta in zona fetei in urma carora a ramas fara vedere la ochiul stang.are ingrijiri medicale de peste 150 ge zile gate de medico-legal.procurorii nu au facut nimic pana acum motivandu ne ca sunt doua dosare in acest sens ,unul cu vatamare grava si altul cu tentativa de omor, oare chiar nu s au lamurit inca?ce asteapta oare? poate ca acestia sa paraseasca tara? oare gravitatea acestei fapte nu e aba de mare mai ales ca e savarsita pe timpul noptii de doi oameni in stare de ebrietate cu o sabie de 1 m
Daca inca nu s-a lamurit nimic in dosar ar fi indicat ca sotul dvs sa maeraga in audienta la Prim Procuror si sa solicite niste explicatii....astfel se va urgenta solutionarea cauzei..
Buna ziua !
Faceti o revenire catre Parchet si cereti un raspuns oficial din partea acestor domni care , de fapt , asa cum spuneati si dumneavoastra , apara si ajuta infractorii !!!
Incercati sa faceti si o vizita la Ministerul Justitiei si la Procurorul general al Romaniei .
Bafta multa , dar sa nu asteptam sa primim dreptate din partea procurorilor sau judecatorilor , interesul lor este altul !
buna ziua ! am fost la prim procuror si mi s a raspuns ca termenul de solutionare este de aprox 3 ani deoarece sunt multe dosare per procurori............#-o
v-a indus in eroare domnul prim-procuror. nu exista termenul de trei ani prevazut legal. va sugerez sa faceti plangere si la procurorul parchetului de pe langa curtea de apel!