avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere catre procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere catre procuror

Intr-un dosar penal am facut cerere de audiere martori si experiza masinii in care s-a produs accidentul din 24.02.2009
Nu am decat comunicari verbale ca se vor face. Ce sa fac in continuare??? Mai sunt 2 luni si se termina urmarirea penala.
Veti primi citatie cand dosarul va fi trimis in instanta sau mai bine intrebati la parchet de faza dosarului.
Are dreptul procurorul sa nu solutioneze sau sa dea curs cererii???Masina sta neatinsa de 4 luni cat sa mai stea???
Totusi nu exista un termen de raspuns sau solutionare???
Imi raspunde cineva? Exista termene??? Ce pot face pentru indolenta??? Cat sa astept???Ca avocatii mei 2 la numar nu au nici-o atitudine fata de procurar, este vad impamatenit(discutii si cu alti avocati) ca pe perioada anchetei procurorul face ce vrea si nimeni nu poate lua nici-o masura????Chiar daca este totul gresit?
Am uitat poate la asociatia pentru apararea dreptuilor? Ce sa fac?
Obligatoriu trebuie sa dea curs cererii dumneavoastra, deoarece pana exista o hotarare definitiva si irevocabila exista prezumtia de nevinovatie asupra faptuitorului, invinuitului, inculpatului si astfel inculpatul sau invinuitul are dreptul sa administreze probe in dosarul cauzei care il priveste .
Deci nu vi se poate refuza probele pe care le cereti.
Deoarece orice proba administrata poate conduce la aflarea adevarului.
Iar dacă nu sa dat curs mai faceti o cerere pentru administrare de probe cu toate ca pare greu de crezut ca prima a fost uitata.
Succes!!!#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2009
Cabinet de Avocat Todorese Doina, Avocat

Alte discuții în legătură

Politisti judiciari falsificatori de acte, manipuleaza procurorul naiv? ContSters184021 ContSters184021 Cum ar trebui sa reactioneze un procuror cand i se prezinta intr-un dosar (cu acte premergatoare) un proces-verbal de constatare a \"faptei\" semnat de doi ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Plangerea impotriva procurorului pentru tergiversarea solutionarii dosarului florindbro florindbro Plangerea impotriva procurorului care tergiverseaza solutionarea unui dosar penal unde se depune? Procurorul activeaza la parchetul de pe langa o ... (vezi toată discuția)