Intr-un dosar penal am facut cerere de audiere martori si experiza masinii in care s-a produs accidentul din 24.02.2009
Nu am decat comunicari verbale ca se vor face. Ce sa fac in continuare??? Mai sunt 2 luni si se termina urmarirea penala.
Are dreptul procurorul sa nu solutioneze sau sa dea curs cererii???Masina sta neatinsa de 4 luni cat sa mai stea???
Totusi nu exista un termen de raspuns sau solutionare???
Imi raspunde cineva? Exista termene??? Ce pot face pentru indolenta??? Cat sa astept???Ca avocatii mei 2 la numar nu au nici-o atitudine fata de procurar, este vad impamatenit(discutii si cu alti avocati) ca pe perioada anchetei procurorul face ce vrea si nimeni nu poate lua nici-o masura????Chiar daca este totul gresit?
Obligatoriu trebuie sa dea curs cererii dumneavoastra, deoarece pana exista o hotarare definitiva si irevocabila exista prezumtia de nevinovatie asupra faptuitorului, invinuitului, inculpatului si astfel inculpatul sau invinuitul are dreptul sa administreze probe in dosarul cauzei care il priveste .
Deci nu vi se poate refuza probele pe care le cereti.
Deoarece orice proba administrata poate conduce la aflarea adevarului.
Iar dacă nu sa dat curs mai faceti o cerere pentru administrare de probe cu toate ca pare greu de crezut ca prima a fost uitata.
Succes!!!#-o