buna ziua. am urmatoarea speta: intre mine si asociatul meu(50%-50%), exista neantelegeri de ceva timp. ca sa scape de mine, asociatul meu a cerut insolventa societatii, fara a ma informa; cand am aflat, era deja prea tarziu pentru recurs( am incercat, dar a fost respins pe motiv de tardivitate).administratorul judiciar cerut de el si numit de judecatorul sindic, ii face jocul asociatului meu si drept urmare, printre alte magarii care le face, desi s-a cerut insolventa prin reorganizare, acesta, la al doilea termen, cere intrarea in procedura simplificata,deoarece,administratorul societatii nu preda actele societatii solicitate de catre administratorul judiciar-un mod sigur, der deloc corect de a flimenta societatea si astfel de a ma inlatura pe mine.am incercat o serie de demersuri, toate au ramas fara rezultat. intrebare: pot cere retragerea mea din societate in acest moment? daca da, ce se intampla cu parile sociale si cu patrmoniul societatii?multumesc
buna ziua,
e tardiv pentru a mai face ceva in acest moment.
Acum administratorul judiciar este persoana cu puteri depline. acesta va analiza situatia financiara a societatii si, va stabili daca administratorul sau asociatii se fac vinovati de intrarea societatii intr-o astfel de procedura. Va sfatuiesc sa fiti la curent cu dosarul de insolventa pentru a putea sa va formulati la timp eventuale aparari necesare. Din cate am vazut, firma se indreapta sigur spre faliment...dizolvare
Faliment
maryanro
Buna seara,
Am si eu o situatie daca societatea X care are 2 actionari, 50% cu 50%, unul este administrator si declara societatea in insoventa ca are ... (vezi toată discuția)