avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Incadrarea activitate in cod CAEN - servicii ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Incadrarea activitate in cod CAEN - servicii informatice

Sint PFA cu norma de venit, "Servicii de informatica" (CAEN 5821, 5829, 6201, 6202, 6203, 6209, 6311, 6312).
As vrea sa stiu daca s-ar incadra in domeniul meu de activitate furnizarea, prin propriul site web, de programe informatice realizate de terti (prin programe de afiliere) - adica link-uri de pe site-ul meu catre site-urile de internet ale tertilor prin care acestia vind respectivele programe (prin intermediul unui procesator de plati on-line); in urma unei astfel de vinzari facute de pe link-ul meu, eu as primi o anumita suma de bani de la procesatorul de plati.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: dors71 , utilizator 12:40, 12 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu produc respectivele programe, nici nu le cumpar ca sa le revind, de fapt nici macar nu le vind eu (nu apar pe factura ca vinzator)... nu incasez bani din vinzare ci primesc un anumit comision de la procesatorul de plati daca vinzarea s-a facut plecind de la link-ul meu catre pagina vinzatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl? alexandra08 alexandra08 Salutare forumisti si dragi avocati :) Fratele meu are un handicap grad I, dar este un programator f bun davada fiind si faptul ca pana la momentul ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)